Met Dari Gunung als uw bedrijfsmasseur zorgt u voor de bevordering van een gezond werkgeverschap en een aangename werktevredenheid door vermindering van werkgerelateerde klachten bij uw werknemers.

Voor een nog betere werktevredenheid is Dari Gunung een samenwerking aangegaan met Bakker Elkhuizen, kennispartner in gezond werken.

Gezond, vitaal en mét energie weer thuis na een productieve (beeldscherm)werkdag, dat is waar Bakker Elkhuizen voor staat.

De oplossingen van Bakker Elkhuizen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, marktkennis en getoetst door gerenommeerde wetenschappers en ergonomen.

Hardware- en softwareoplossingen

Om dit te bewerkstelligen biedt Bakker Elkhuizen ergonomische hardware voor een optimale inrichting van de werkplek. Naast hardware biedt Bakker Elkhuizen tevens software aan om de beeldschermwerker te helpen met het gebruiken van sneltoetsen, herstelmomenten nemen en goed gebruik te maken van het zit-sta bureau. Hulpmiddelen die zorgen voor een hogere productiviteit door tijdwinst en comfortabel werken.

Kennispartner en adviseur

Naast hun hardware en software is Bakker Elkhuizen kennispartner en geeft Bakker Elkhuizen advies aan organisaties op het gebied van (ergonomische) werkplekinrichting.
Voor elke werkplek een oplossing
Bij het samenstellen van hun productenportfolio gaan Bakker Elkhuizen uit van vier werkplekconcepten: de vaste, mobiele, flexibele en thuiswerkplek. Voor elke situatie is een andere inrichting (incl. hardware en software) gewenst, Bakker Elkhuizen helpt bij het vinden en realiseren van de juiste oplossingen.

Waarom kiezen voor Bakker Elkhuizen?

  • De klant staat altijd voorop en dat ziet u terug in een algemene klanttevredenheid van 8,4!
  • U ontvangt altijd een persoonlijk advies op maat van één van onze specialisten;
  • We gaan met ontwikkelingen in de markt mee en bouwen doorlopend aan nieuwe innovaties;
  • Bakker Elkhuizen zet zich in voor een langdurige en vruchtbare samenwerking;
  • Met meer dan 20 jaar ervaring zijn zij de ergonomische werkplekspecialist bij uitstek;
  • Bakker Elkhuizen neemt kwaliteit, klanttevredenheid en milieu serieus! Dit blijkt uit het feit dat zij het ISO 9001 en het ISO 14001 certificaat van kwaliteitsinstituut Lloyds Register hebben ontvangen.

Vergaderen @ Zionsburg

Bakker Elkhuizen stelt hun inspirerende werkomgeving graag beschikbaar aan hun relaties. Zo is het mogelijk om kosteloos te vergaderen met uw afdeling, directie of branchevereniging. Bakker Elkhuizen combineert dit graag met een kort inhoudelijk intermezzo over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mens & werkplek. Indien gewenst verzorgen we ook broodjes en/of een lunch. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen, en is het kantoor goed bereikbaar met het OV (slechts 5 min. lopen vanaf treinstation Vught).

Profiteer van een aantrekkelijke korting!
Klik op de flyer.

Bakker Elkhuizen is lid van de Office Athletes Group